Beoordelingen

Hieronder vindt u beoordelingen van mijn klanten

Steffie:

Professionele, vakkundige fotografe!
Neemt de tijd voor en met je, maakt prachtige foto’s vanuit het hart.
Absoluut een aanrader om hiermee te werken!

Ik geniet van het werk wat je doet en wat je voor ons en anderen gedaan hebt.
Heel erg waardevol voor ons!
Hele dikke kus en oneindige dankbaarheid!

Eddie:

Als je het werk ziet van Angela dan zie je dat ze meer is als een fotografe.
Ze is een artiest, als geen ander weet ze sfeer in een plaatje te brengen wat haar foto’s met kop en schouders boven het gemiddelde snapshotje laat uitstijgen.
laten we wel zijn iedereen kan tegenwoordig foto’s maken, maar een camera maakt je nog geen fotograaf of in dit geval fotografe, Wil je het zelf ook eens beleven dan zeg ik doen…

Marjolein:

In een ontspannen sfeer ontvangen, Kaya (onze Alaskan Malamute) was meteen op haar gemak, niet zo vanzelfsprekend met haar. En in een relatief korte tijd (wat vooral voor Kaya erg fijn was) een groot aantal prachtige professionele foto’s gemaakt door Angela. Zeker een aanrader!

Dominique:

Ik heb een shoot bij Angela gehad. We zaten ruim in tijd. Alles ging fijn op ons gemakje.
Mijn hond is al hoog bejaard en daardoor wat beperkt in poses, maar ze is daar super relaxed en creatief mee omgegaan. Top eindresultaat!

Daniƫlle:

Een fijne fotoshoot gehad met onze hond Mulan. Ging allemaal heel relaxt en Mulan voelde zich meteen thuis. We hadden als wens dat Mulans overleden maatje Simba er ook een beetje bij zou zijn, en dat is echt supermooi gelukt. Wij zijn heel erg blij met de foto’s, topfotograaf!