Tarieven

Bij huisdierfotografie boekt u al een studioshoot van 2 uur voor €50,-! Dit is inclusief 5 professioneel bewerkte foto’s in de hoogste kwaliteit, digitaal aangeleverd. Heeft u net nog die extra foto gezien die u ook mooi vindt? Tijdens het gezamenlijk bekijken van de foto’s kunt u extra foto’s aangeven die u ook bewerkt aangeleverd wil hebben (max. 10) Iedere extra foto kost €5,-

Wilt u een shoot op locatie? Ook hierbij geldt dat u een shoot heeft van € 50,- inclusief 5 bewerkte foto’s in de hoogste kwaliteit en digitaal aangeleverd en dat u extra foto’s uit kunt zoeken (met een maximum van 10) voor €5,- per stuk. Bij een shoot op locatie komt er een bedrag van €10,- bij voor het vervoeren van de studiomaterialen en reiskosten van €0,30 per retourkilometer bij een afstand meer dan 10 kilometer van de studio. (rekenvoorbeeld: u woont 70 kilometer van het studioadres, u betaalt 60 X 0,30= €18,- reiskosten. De totaalsom voor een shoot met 5 foto’s wordt dan €50 + € 10 + € 18 = €78 en €5 voor elke extra foto die u uitzoekt)

Heeft u een groep dieren en wilt u een speciaal tarief voor een bepaald aantal foto’s? Of heeft u andere specifieke wensen? Neem dan contact met mij op voor een offerte op maat.