Werkwijze en studio

De studio van Huisdierfotografie bevindt zich in het centrum van Eindhoven aan de Kanaalstraat 4.

Er is gratis parkeergelegenheid recht voor de deur. De studio is verwarmd en huiselijk. Er wordt overwegend gebruik gemaakt van daglichtlampen bij het fotograferen van de huisdieren, zodat zelfs het meest schrikachtige dier niet te maken krijgt met flitslicht. Bij meer ontspannen dieren kan eventueel flitslicht gebruikt worden indien gewenst.

 

Een standaardopstelling voor een huisdierreportage

Voor een reportage wordt 2 uur uitgetrokken. Vaak is niet de volledige twee uur nodig, maar ik wil niet dat het dier door tijdsdruk tegen de zin in gedwongen moet worden. Bij binnenkomst mag uw huisdier eerst op zijn of haar gemak de omgeving verkennen en als het dier op zijn gemak is beginnen we met het fotograferen. Tussendoor stoppen we vaak even als het dier er even geen zin meer in lijkt te hebben en hebben ik en de eigenaar even tijd om foto’s die reeds gemaakt zijn te bekijken. In twee of drie rondes (of zoveel als nodig zijn) worden zo de beelden van uw dier verzameld. De beelden worden samen met u bekeken, zodat u samen met mij een keuze kunt maken uit de diverse foto’s. U kunt, indien gewenst, in mijn portfolio alvast een stijl uitzoeken die u aanspreekt.

Alle dieren die in de studio passen zijn welkom bij mij! Ik beperk mij niet enkel tot katten en honden. Ook vogels, reptielen en andere dieren die u als huisdier houdt zijn welkom bij mij. Past uw dier niet in de studio? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor een shoot op locatie.